sunnuntaina, syyskuuta 18

THE DENIM JACKET

södermalm

Tukholman paras tuliainen on todellakin tää Pull & Bearin farkkutakki. Mun vaatekaappi ei pode tällä hetkellä mitään akuuttia puutostilaa mistään muusta kuin sukista, joten shoppailemaan lähdettiin sillä mentaliteetilla, että kassan kautta mennään vain jos löydän jotain, joka on pakko saada. Sellainen en voi elää ilman -pakotus.

And there it was - the perfect denim jacket.


blogger outfitAnnoin itselleni oikeuden ostaa myös ihanan tummanvihreän huivin syksyä varten, se kun tulisi satavarmasti käyttöön. Näin epäkäytännäöllisenä ihmisen onnistuin kuitenkin jo kadottamaan sen ja joku on tainnut poimia sen talteen Vaasankadulta ja pitää siitä nyt toivottavasti parempaa huolta. Se oli nimittäin hieno huivi se.

Tällä hetkellä istun autossa Henkan kyydissä ja suntana on Norja! Mun elämässä on viime aikoina sattunut ja tapahtunut aika lailla, mutta niinhän se vanha sanontakin menee, että kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa. Pohjoisessa on tällä hetkellä ruska, niin saadaan tuliasiksi upeita kuvia. Vitsi että tuntuu taas hyvältä
olla tien päällä ja nähdä uusia mestoja!

pull and bear

DENIM JACKET & JEANS PULL & BEAR
SUNGLASSES  MONKI
PURSE PREVIOUSLY OWNED
SANDALS  SELFRIDGE

8 kommenttia:

 1. Upeat asukuvat! :) Ihanan tyylikäs asukokonaisuus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Ja kiitokset kuvista kuuluu Lauralle ;-)

   Poista
 2. Mua kiinnostelis hirveesti se kotipostaus mistä joskus mainitsit! Tai no en halua luoda mitään paineita sen suhteen, mutta jos joskus jaksat kuvata edes jotain pieniä yksityiskohtia sun (Kallion?) kodista, niin kaltaiseni sisustusfriikki olisi enemmän kuin iloinen. :D Oot kaikin puolin niin huikeen inspiroiva tyyppi, että sitä suuremmalla syyllä olis kiva lukea sulta sisustusjuttujakin. :)

  Toivon mukaan kirjoittelet vielä, vaikka edellisestä postauksestä pieni tauko onkin. Keep rockin'!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja pahoittelut näin myöhäisestä vastauksesta, otin kuukauden lomaa, jotta saisin asiani kuntoon kun elämä on taas heitellyt. Nyt energiaa täynnä taas ja ajattelin, että aloitan bloggaamisen taas säännöllisesti, kun on aikaa ja inspiraatiota!

   Kalliossa asun joo ja tälläinen on tosiaan suunnitteilla. Voisin aloittaa tollasella yksityiskohdat -postauksella, mulla kun on (ainakin aikaisemmin) vähän vaikeuksia pitää koti siistinä :D

   Poista
 3. Anteeksi mutta tää playboypupu kursorina on aika - kamala. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Olen laittanut sen joskus 2011 enkä osaa enää vaihtaa sitä takaisin :D Se on ihan hirveä joten turhaan pyytelet anteeksi!

   Poista